Екологічна оцінка наслідків руйнування Каховської ГЕС для південних регіонів України - Кам’янович, Ольга Сергіївна; Kamianovych, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета дипломної роботи полягає у проведені екологічної оцінки наслідків руйнування Каховської ГЕС для південних регіонів України. Meta dyplomnoi roboty poliahaie u provedeni ekolohichnoi otsinky naslidkiv ruinuvannia Kakhovskoi HES dlia pivdennykh rehioniv Ukrainy.
Ekolohichna otsinka naslidkiv ruinuvannia Kakhovskoi HES dlia pivdennykh rehioniv Ukrainy
Keywords: екологічна катастрофа; ekolohichna katastrofa; затоплення територій; zatoplennia terytorii; забруднення вод; zabrudnennia vod; Каховське водосховище; Kakhovske vodoskhovyshche; ґрунтовий покрив; gruntovyi pokryv; рослинність; roslynnist