Удосконалення системи удобрення в технології вирощування ячменю озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Авангард» Синельниківського району Дніпропетровської області - Нечет, Олександр; Nechet, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є процес вирощування ячменю озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Авангард» Синельниківського району. Предметом дослідження є система удобрення, що включає дозування, співвідношення та способи внесення мінеральних і органічних добрив, а також їх вплив на урожайність, якість зерна та родючість ґрунту. Obiektom doslidzhennia ye protses vyroshchuvannia yachmeniu ozymoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Avanhard» Synelnykivskoho raionu. Predmetom doslidzhennia ye systema udobrennia, shcho vkliuchaie dozuvannia, spivvidnoshennia ta sposoby vnesennia mineralnykh i orhanichnykh dobryv, a takozh yikh vplyv na urozhainist, yakist zerna ta rodiuchist gruntu.
Udoskonalennia systemy udobrennia v tekhnolohii vyroshchuvannia yachmeniu ozymoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Avanhard» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: ТОВ «Авангард»; TOV «Avanhard»; ячмінь озимий; yachmin ozymyi; мінеральні добрива; mineralni dobryva; зерно; zerno; насіння; nasinnia