Обґрунтування видового складу та життєвого стану зелених насаджень лікарні акціонерного товариства «Українська залізниця» м. Дніпро - Дронь, Аліса Андріївна; Dron, Alisa (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Мета роботи: дослідити видовий та кількісний склад зелених насаджень клінічної лікарні АТ «Укрзалізниця», життєві форми, географічне походження та життєвий стан.Meta roboty: doslidyty vydovyi ta kilkisnyi sklad zelenykh nasadzhen klinichnoi likarni AT «Ukrzaliznytsia», zhyttievi formy, heohrafichne pokhodzhennia ta zhyttievyi stan.
Obgruntuvannia vydovoho skladu ta zhyttievoho stanu zelenykh nasadzhen likarni aktsionernoho tovarystva «Ukrainska zaliznytsia» m. Dnipro
Keywords: озеленення лікарень; ozelenennia likaren; деревні породи; derevni porody; види рослин; vydy roslyn; зелені насадження; zeleni nasadzhennia; життєвий стан; zhyttievyi stan