Результати експериментальних досліджень змішувача-аератора компостів - Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliiev, Elchyn (Інститут механізації тваринництва НААН, 2011)
Представлено дослідження енергетичних та якісних показників роботи змішувача-аератора компостних буртів на органічних відходах птахівництва. Predstavleno doslidzhennia enerhetychnykh ta yakisnykh pokaznykiv roboty zmishuvacha-aeratora kompostnykh burtiv na orhanichnykh vidkhodakh ptakhivnytstva.
Rezultaty eksperymentalnykh doslidzhen zmishuvacha-aeratora kompostiv
Keywords: змішувач-аератор; zmishuvach-aerator; компостний бурт; kompostnyi burt; органічні відходи птахівництва; orhanichni vidkhody ptakhivnytstva; модель; model