Організація рекламної діяльності підприємства - Безугла, Людмила Сергіївна; Bezuhla, Liudmyla; Гарбуз, Ярослав Русланович; Harbuz, Iaroslav (Національна металургійна академія України, 2019)
Розглянуто суть реклами та її потужній стимул у просуванні готової продукції в сучасних реаліях. Проаналізовано визначення «реклами». Визначені етапи та види рекламної діяльності. Досліджено схему рекламного процесу. Визначено перелік основних рекламних послуг, які повинно надавати рекламне агентство. The essence of advertising and its powerful incentive in the promotion of finished products in modern realities are considered. The definition of "advertising" is analyzed. The stages and types of advertising activities are determined. The scheme of the advertising process is investigated. The list of basic advertising services is determined, an advertising agency should provide.
Organization of advertising activities of the enterprise
Keywords: реклама; advertising; рекламна діяльність; advertising; рекламний процес; advertising process; аналіз ринку; market analysis; рекламна програма; advertising program; види реклами; types of advertising; функції рекламодавця; advertiser functions; рекламні агентства; advertising agencies