Оцінка екологічних ризиків вуглецевого сліду в Україні внаслідок воєнних дій - Буйновська, Софія Андріївна; Buinovska, Sofiia Andriivna (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою роботи є оцінка екологічних ризиків вуглецевого сліду в Україні внаслідок війни. Предмет дослідження дипломної роботи - вуглецевий слід (викиди вуглецю), який утворився в України внаслідок війни. Metoiu roboty ye otsinka ekolohichnykh ryzykiv vuhletsevoho slidu v Ukraini vnaslidok viiny. Predmet doslidzhennia dyplomnoi roboty - vuhletsevyi slid (vykydy vuhletsiu), yakyi utvoryvsia v Ukrainy vnaslidok viiny.
Otsinka ekolohichnykh ryzykiv vuhletsevoho slidu v Ukraini vnaslidok voiennykh dii
Keywords: парникові гази; parnykovi hazy; кліматичні зміни; klimatychni zminy; вуглецевий слід; vuhletsevyi slid; воєнні дії; voienni dii; ресурсозбереження; resursozberezhennia