Вплив біологічно активних речовин на врожайність ярого ячменю в північному Степу України - Горщар, Владислав Іванович; Horshchar, Vladyslav (Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України, 2010)
Вивчено вплив біостимуляторів на врожайність ярого ячменю сорту Галактик. Виявлена ефективність дії біологічних препаратів на показники фотосинтетичного потенціалу і чистої продуктивності фотосинтезу рослин. Обробка біостимуляторами насіння сприяє посиленню росту і розвитку рослин ярого ячменю, підвищує їх врожайність, ефективнішим при цьому є використання препарату крезацин. The influence of biostimulants on the yield of spring barley of the Galaxy variety has been studied. Detected the effectiveness of biological drugs on the indicators of photosynthetic potential and pure productivity of photosynthesis of plants. Seed treatment with biostimulants enhances growth and development of spring barley plants, increases their yield, more efficient use is preparation cresacin.
Influence of biologically active substances on spring barley yield in the northern steppe of Ukraine
Keywords: біологічно активні речовини; biologically active substances; урожайність; yield; ярий ячмінь; spring barley; біопрепарати; biological products