Формування системи управління маркетинговою діяльністю підприємства - Кривкін, Данило Олександрович; Kryvkin, Danylo (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єктом дослідження є процеси управління системою маркетингу в діяльності підприємства, а також напрями впровадження даних заходів в Товаристві з обмеженої відповідальності фірма «ЗГІК». Предметом дослідження є теоретичні основи, методологічні підходи та організаційно-економічні аспекти управління системою маркетингу на підприємстві. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних і методичних положень, щодо процесу управління системою маркетингу підприємства та розробка заходів щодо його вдосконалення в Товаристві з обмеженою відповідальністю фірмі «ЗГІК» м. Дніпро. Методи дослідження: описовий метод, збору, аналізу та порівняння інформації, методи економічного аналізу, а також кореляційно-регресійний аналіз, методи економетричного та оптимізаційного моделювання, табличний та графічний методи для наочності подання інформації. Obiektom doslidzhennia ye protsesy upravlinnia systemoiu marketynhu v diialnosti pidpryiemstva, a takozh napriamy vprovadzhennia danykh zakhodiv v Tovarystvi z obmezhenoi vidpovidalnosti firma «ZHIK». Predmetom doslidzhennia ye teoretychni osnovy, metodolohichni pidkhody ta orhanizatsiino-ekonomichni aspekty upravlinnia systemoiu marketynhu na pidpryiemstvi. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia teoretychnykh i metodychnykh polozhen, shchodo protsesu upravlinnia systemoiu marketynhu pidpryiemstva ta rozrobka zakhodiv shchodo yoho vdoskonalennia v Tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu firmi «ZHIK» m. Dnipro. Metody doslidzhennia: opysovyi metod, zboru, analizu ta porivniannia informatsii, metody ekonomichnoho analizu, a takozh koreliatsiino-rehresiinyi analiz, metody ekonometrychnoho ta optymizatsiinoho modeliuvannia, tablychnyi ta hrafichnyi metody dlia naochnosti podannia informatsii.
Formuvannia systemy upravlinnia marketynhovoiu diialnistiu pidpryiemstva
Keywords: маркетинг; marketing; маркетингова система; marketing system; маркетингові ризики; marketing risks; маркетингова стратегія; marketing strategy; маркетингові комунікації; marketing communications; оптимізація маркетингових витрат; optimization of marketing outputs; маркетингова діяльність; marketing activity