Сутність мотивації праці та методи її оцінки - Дідур, Катерина Миколаївна; Didur, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2011)
Уточнене поняття "мотивація". Розглянуті потреби працівників та їх класифікація. Виділено основні групи потреб. Розглянута матеріальна, трудова та статусна мотивація. Розроблені методи матеріальної, трудової і статусної мотивації. Specified concept of motivation. Considered needs of workers and their classification. The basic groups of needs are selected. Considered material, labor and status motivation. Methods of materials, labor and status motivation are developed
Sutnistʹ motyvatsiyi pratsi ta metody yiyi otsinky
Keywords: мотивація праці; motyvatsiya pratsi; методи мотивації праці; metody motyvatsiyi pratsi; продуктивність праці; produktyvnistʹ pratsi; потреби людини; potreby lyudyny; управління персоналом; upravlinnya personalom