Проблемні аспекти та перспективи інтеграції України у світову фінансову спільноту - Демчук, Наталія Іванівна; Demchuk, Nataliya; Дуброва, Наталія Петрівна; Dubrova, Nataliya; Воловик, Дмитро Володимирович; Volovyk, Dmytro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2011)
У статті висвітлені проблеми та перспективи інтеграції банківської сфери в умовах глобалізації з урахуванням сучасного кризового стану фінансово-кредитної системи. The article describes the problems and prospects of integration of banking in the context of globalization given the current financial crisis and credit system.
Problemni aspekty ta perspektyvy intehratsiyi Ukrayiny u svitovu finansovu spilʹnotu
Keywords: фінансова спільнота; finansova spilʹnota; глобалізація; hlobalizatsiya; банківська сфера; bankivsʹka sfera; стратегія розвитку; stratehiya rozvytku