Einsatz von Computerprogrammen im Deutschunterricht der Argaruniversitäten - Piddubtseva, Olga; Піддубцева, Ольга Ігорівна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
In scientific research, we considered the use of computer programs such as Rosetta Stone, Deutsche Welle, Deutsch vom Goethe-Institut, Deutsch.lingolia. В науковій розвідці ми розглянули використання таких комп’ютерних програм як Rosetta Stone, Deutsche Welle, Deutsch vom Goethe-Institut, Deutsch.lingolia.
Використання комп’ютерних програм на заняттях з німецької мови в аграрних університетах
Use of computer programs in German language classes at agricultural universities
Keywords: computer programs; комп’ютерні програми; German language; німецька мова; agricultural university; аграрний виш