Економічний зміст страхування кредитних ризиків - Масюк, Юлія Володимирівна; Masiuk, Yuliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Страхування кредитних ризиків має велике значення для надання кредитних послуг. Механізми здійснення страхування кредитів розроблені та в змозі ефективно функціонувати, але їх необхідно вдосконалювати, з урахуванням особливостей економіки нашої країни. І якщо стабілізувати економічну ситуацію в країні та дотримуватися вимог чинного законодавства,страхування кредитних ризиків матиме величезний потенціал і буде дуже прибутковою справою. Strakhuvannia kredytnykh ryzykiv maie velyke znachennia dlia nadannia kredytnykh posluh. Mekhanizmy zdiisnennia strakhuvannia kredytiv rozrobleni ta v zmozi efektyvno funktsionuvaty, ale yikh neobkhidno vdoskonaliuvaty, z urakhuvanniam osoblyvostei ekonomiky nashoi krainy. I yakshcho stabilizuvaty ekonomichnu sytuatsiiu v kraini ta dotrymuvatysia vymoh chynnoho zakonodavstva,strakhuvannia kredytnykh ryzykiv matyme velycheznyi potentsial i bude duzhe prybutkovoiu spravoiu
Ekonomichnyi zmist strakhuvannia kredytnykh ryzykiv
Keywords: страхування кредитних ризиків; strakhuvannia kredytnykh ryzykiv; механізми здійснення страхування; mekhanizmy zdiisnennia strakhuvannia; діяльність банківських установ; diialnist bankivskykh ustanov