Технологія виробництва продукції тваринництва - Похил, Володимир Іванович; Pokhil, Volodymyr; Pokhil, V.; Pokhil, V. I.; Pokhyl, V.; Pokhyl, V. I.; Pohyl, V.; Pohyl, V. I.; Pohil, V.; Pohil, V. I.; Pokhyl, Volodymyr Ivanovych; Pokhil, Vladimir; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Матеріали тлумачного словника містять 1875 термінів та допоможуть читачу зорієнтуватися у великому різноманітті спеціалізованої термінології, отримати інформацію про значення того чи іншого терміну у тваринництві. Словник розрахований на здобувачів за напрямом підготовки «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», аспірантів, наукових співробітників, викладачів, керівників та фахівців господарств різних форм власності. Materialy tlumachnoho slovnyka mistiat 1875 terminiv ta dopomozhut chytachu zoriientuvatysia u velykomu riznomanitti spetsializovanoi terminolohii, otrymaty informatsiiu pro znachennia toho chy inshoho terminu u tvarynnytstvi. Slovnyk rozrakhovanyi na zdobuvachiv za napriamom pidhotovky «Tekhnolohiia vyrobnytstva ta pererobky produktsii tvarynnytstva», aspirantiv, naukovykh spivrobitnykiv, vykladachiv, kerivnykiv ta fakhivtsiv hospodarstv riznykh form vlasnosti.
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii tvarynnytstva
Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Cанжара Роман Андрійович https://orcid.org/0000-0002-7660-2476 Рожков Володимир Вікторович https://orcid.org/0000-0002-2430-8267 Лесновська Олена Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-9027-6734 Похил Олена Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-7477-6501 Миколайчук Людмила Петрівна https://orcid.org/0000-0001-5331-719X
Keywords: утримання сільськогосподарських тварин і птиці; utrymannia silskohospodarskykh tvaryn i ptytsi; генетика тварин і птиці; henetyka tvaryn i ptytsi; розведення тварин і птиці; rozvedennia tvaryn i ptytsi; селекція; selektsiia; племінна справа; pleminna sprava; годівля тварин; hodivlia tvaryn