Теоретичні основи аналізу беззбиткового виробництва - Ткаченко, Олександр Сергійович; Tkachenko, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Аналіз і контроль беззбитковості є необхідним елементом управління, які здатні виявити та надати рекомендації для утримання мінімально достатньої ділової активності підприємства яка необхідна для запобігання фінансових збитків. Результати аналізу беззбитковості сприяють вирішенню важливих питань, які стоять перед власниками та менеджерами підприємств. Analiz i kontrol bezzbytkovosti ye neobkhidnym elementom upravlinnia, yaki zdatni vyiavyty ta nadaty rekomendatsii dlia utrymannia minimalno dostatnoi dilovoi aktyvnosti pidpryiemstva yaka neobkhidna dlia zapobihannia finansovykh zbytkiv. Rezultaty analizu bezzbytkovosti spryiaiut vyrishenniu vazhlyvykh pytan, yaki stoiat pered vlasnykamy ta menedzheramy pidpryiemstv.
Teoretychni osnovy analizu bezzbytkovoho vyrobnytstva
Keywords: аналіз і контроль беззбитковості; analiz i kontrol bezzbytkovosti; елемент управління; element upravlinnia; ділова активність підприємства; dilova aktyvnist pidpryiemstva