Удосконалення організації обліку і контролю розрахунків з покупцями та замовниками в системі управління підприємством - Пакало, Катерина Леонідівна; Pakalo, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Вивчено і узагальнено теоретичні та науково-методичні основи організації обліку і контролю розрахунків з покупцями і замовниками. Надані практичні рекомендації щодо напрямів удосконалення організації обліку розрахунків з покупцями і замовниками. В результаті використання знань про недоліки та ефективні методи управління заборгованістю в дипломній роботі були показані варіанти удосконаленого контролю розрахунків з покупцями і замовниками. Все це сприятиме покращенню організацію обліку та контролю розрахунків з покупцями і замовниками та сприятиме ефективному функціонуванню підприємства в цілому. Vyvcheno i uzahalneno teoretychni ta naukovo-metodychni osnovy orhanizatsii obliku i kontroliu rozrakhunkiv z pokuptsiamy i zamovnykamy. Nadani praktychni rekomendatsii shchodo napriamiv udoskonalennia orhanizatsii obliku rozrakhunkiv z pokuptsiamy i zamovnykamy. V rezultati vykorystannia znan pro nedoliky ta efektyvni metody upravlinnia zaborhovanistiu v dyplomnii roboti buly pokazani varianty udoskonalenoho kontroliu rozrakhunkiv z pokuptsiamy i zamovnykamy. Vse tse spryiatyme pokrashchenniu orhanizatsiiu obliku ta kontroliu rozrakhunkiv z pokuptsiamy i zamovnykamy ta spryiatyme efektyvnomu funktsionuvanniu pidpryiemstva v tsilomu.
Udoskonalennia orhanizatsii obliku i kontroliu rozrakhunkiv z pokuptsiamy ta zamovnykamy v systemi upravlinnia pidpryiemstvom
Keywords: розрахунки з покупцями та замовниками; settlements with buyers and customers; організація обліку; accounting organization; контроль; control; управління підприємством; management system; документообіг; document flow; наказ про облікову політику; order of accounting policy