Етапи та принципи формування збутової політики підприємства - Донських, Анастасія Сергіївна; Donskykh, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Головна проблема формування збутової політики підприємства полягає в тому, що при наявності жорсткої конкуренції її основним завданням залишається завоювання і збереження підприємством необхідної частки ринку і досягнення переваги над існуючими конкурентами. Holovna problema formuvannia zbutovoi polityky pidpryiemstva poliahaie v tomu, shcho pry naiavnosti zhorstkoi konkurentsii yii osnovnym zavdanniam zalyshaietsia zavoiuvannia i zberezhennia pidpryiemstvom neobkhidnoi chastky rynku i dosiahnennia perevahy nad isnuiuchymy konkurentamy.
Etapy ta pryntsypy formuvannia zbutovoi polityky pidpryiemstva
Keywords: формування збутової політики; formuvannia zbutovoi polityky; етапи; etapy; жорстка конкуренція; zhorstka konkurentsiia; збереження ринку; zberezhennia rynku