Впровадження оптимальних стратегій управління інвестиційними проектами в діяльність підприємства - Джоболда, Владислав Олександрович; Dzhobolda, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження є процес управління інвестиційними проєктами на підприємстві. Предметом дослідження є оптимальні стратегії управління інвестиційними проєктами в діяльності ТОВ «Компанія Пробуд Плюс». Метою кваліфікаційної роботи є розробка та обґрунтування оптимальних стратегій управління інвестиційними проєктами, що дозволять підвищити ефективність інвестиційної діяльності ТОВ «Компанія Пробуд Плюс» у сучасних умовах господарювання. Obiektom doslidzhennia ye protses upravlinnia investytsiinymy proiektamy na pidpryiemstvi. Predmetom doslidzhennia ye optymalni stratehii upravlinnia investytsiinymy proiektamy v diialnosti TOV «Kompaniia Probud Plius». Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka ta obgruntuvannia optymalnykh stratehii upravlinnia investytsiinymy proiektamy, shcho dozvoliat pidvyshchyty efektyvnist investytsiinoi diialnosti TOV «Kompaniia Probud Plius» u suchasnykh umovakh hospodariuvannia.
Vprovadzhennia optymalnykh stratehii upravlinnia investytsiinymy proektamy v diialnist pidpryiemstva
Keywords: управління; upravlinnia; інвестиції; investytsii; проект; proekt; інвестиційна привабливість; investytsiina pryvablyvist; ефективність; efektyvnist; інвестиційна стратегія; investytsiina stratehiia; інвестиційні ризики; investytsiini ryzyky; окупність проекту; okupnist proektu