Удосконалення технології виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської області - Руденко, Юлія Сергіївна; Rudenko, Yuliia Serhiivna (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою досліджень було удосконалити технологію виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки «Сальвіт» в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo udoskonalyty tekhnolohiiu vyrobnytstva kharchovykh yaiets pry vykorystanni kompleksnoi mineralno-vitaminnoi dobavky «Salvit» v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Soiuz” DAH” m. Kamianske Dnipropetrovskoi oblasti.
Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh yaiets pry vykorystanni kompleksnoi mineralno-vitaminnoi dobavky v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Soiuz” DAH” m. Kamianske Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: птахівництво; ptakhivnytstvo; технологія виробництва харчових яєць; tekhnolohiia vyrobnytstva kharchovykh yaiets; продуктивні характеристики птиці; produktyvni kharakterystyky ptytsi; утримання птиці; utrymannia ptytsi