Оцінка стану мікроклімату в сучасних приміщеннях полегшеної конструкції - Фоменко, Арсеній Денисович; Fomenko, A. D. (Дніпровський ДАЕУ, 2019)
Оцінка мікроклімату в сучасних корівниках полегшеної конструкції потребує застосування нових підходів у силу їх конструктивних особливостей. Запропоновано використання рівнянь лінійної регресії для оцінки стану повітряного середовища в приміщеннях. Встановлено, що температурно-вологісний режим корівників полегшеного типу відрізняється від зовнішнього середовища і залежить від конструктивних особливостей приміщень, що може впливати на стан комфорту тварин. Evaluation of the microclimate in modern barns of lightweight construction requires the use of new approaches due to their design features. To assess the state of the air in barns, the use of linear regression equations has been proposed. It has been established that the temperature and humidity conditions of barns are different from the external environment. It depends on the design features of the premises, which can affect the comfort of the animals.
Assessment of the state of the microclimate in modern barns of lightweight construction
Keywords: лінійна регресія; linear regression; корівник полегшеного типу; uninsulated barn; мікроклімат; microclimate; температура; temperature; відносна вологість; relative humidity