Обґрунтування параметрів і конструкції ґрунтообробної машини для подрібнення рослинних решток - Компанієць, Владислав Олександрович; Kompaniiets, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В роботі приведені результати виконаних досліджень які дають можливість обґрунтувати параметри реберчасто-планчатого катка подрібнювача. Проведеними дослідженнями підтверджена роботоздатність запропонованої конструкції машини. Також провили техніко-економічні розрахунки, та представили заходи для покращення охорони праці. V roboti pryvedeni rezultaty vykonanykh doslidzhen yaki daiut mozhlyvist obgruntuvaty parametry reberchasto-planchatoho katka podribniuvacha. Provedenymy doslidzhenniamy pidtverdzhena robotozdatnist zaproponovanoi konstruktsii mashyny. Takozh provyly tekhniko-ekonomichni rozrakhunky, ta predstavyly zakhody dlia pokrashchennia okhorony pratsi.
Obgruntuvannia parametriv i konstruktsii gruntoobrobnoi mashyny dlia podribnennia roslynnykh reshtok
Keywords: каток-подрібнювач; katok-podribniuvach; знищення рослинних решток; znyshchennia roslynnykh reshtok; трактор; traktor