Технологічне забезпечення промислового кролівництва - Павленко, С. І.; Pavlenko, S. I.; Лиходід, В. В.; Lykhodid, V. V.; Гадун, А. П.; Hadun, A. P.; Сюркалова, Т. В.; Siurkalova, T. V.; Похил, Володимир Іванович; Pokhil, Volodymyr; Pokhil, V.; Pokhil, V. I.; et al. (НУБіП України, 2012)
В статті наведено результати дослідження стану та тенденцій розвитку галузі кролівництва в Україні. Спрямованість та перспективи технологічного забезпечення промислового кролівництва. In paper results over of research of condition and progress of industry of the rabbit breeding trends are brought in Ukraine. Orientation and prospects of technological providing of industrial rabbit breeding.
Tekhnolohichne zabezpechennia promyslovoho krolivnytstva
Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X
Keywords: технологічне забезпечення; technological providing; спрямованість; orientation; тенденції; tendencies; перспективи; prospects; промислове кролівництво; industrial rabbit breeding