Стан ринку праці під час війни - Застава, Інна Анатоліївна; Zastava, Inna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Підприємства які працюють, повинні сприяти працевлаштуванню українців, тим саме зменшуючи навантаження на держбюджет за рахунок зменшення виплат по допомозі і збільшуючи притік податків. На цей час це основний шлях відновлення економіки. Pidpryiemstva yaki pratsiuiut, povynni spryiaty pratsevlashtuvanniu ukraintsiv, tym same zmenshuiuchy navantazhennia na derzhbiudzhet za rakhunok zmenshennia vyplat po dopomozi i zbilshuiuchy prytik podatkiv. Na tsei chas tse osnovnyi shliakh vidnovlennia ekonomiky.
The state of the labor market during the war
Keywords: безробіття; unemployment; ринок продавців; seller's market; вакансії робочих місць; job vacancies; державна підтримка найманих працівників; state support for employees