Удосконалення технології підготовки питної води на Аульському водозаборі - Кузьміна, Лілія Ігорівна; Kuzmina, Liliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета роботи – на підставі діючої методики очистки та знезаражування води, розібрати недоліки та переваги підготовки питної води до споживання та надати рекомендації щодо покращення очистки води. Meta roboty – na pidstavi diiuchoi metodyky ochystky ta znezarazhuvannia vody, rozibraty nedoliky ta perevahy pidhotovky pytnoi vody do spozhyvannia ta nadaty rekomendatsii shchodo pokrashchennia ochystky vody.
Udoskonalennia tekhnolohii pidhotovky pytnoi vody na Aulskomu vodozabori
Keywords: очищення; ochyshchennia; знезараження; znezarazhennia; питна вода; pytna voda; хлор; khlor; озон; ozon; водстійники; vodstiinyky; змішувачі; zmishuvachi; резервуари; rezervuary; хлоратори; khloratory; фільтри; filtry; насосна станція; nasosna stantsiia