Організація і методика контролю поточних біологічних активів тваринництва - Васільєва, Леся Миколаївна; Vasilieva, Lesia; Шатравко, Аліна Володимирівна; Shatravko, Alina (Редакційна колегія журналу Молодий вчений, 2017)
У статті розглянуто порядок організації та методики контролю біологічних активів у сільськогосподарських підприємствах. Детально охарактеризовано особливості поточних біологічних активів тваринництва, на які потрібно звернути увагу при проведенні контролю. Також виявлено основні проблеми при проведенні аудиту в сільськогосподарських підприємствах. The article deals with the organization and control methods of biological assets of agricultural enterprises. Described in detail the features of the current biological assets livestock that need to pay attention during the control. Also found major problems during the audit farms.
Organization and control method of current assets of stockbreeding
Keywords: біологічний актив; biological assets; поточний біологічний актив; current biological asset; тваринництво; livestock; аудит; audit; внутрішній контроль; internal control