Вода та зміни клімату – Прискорення дій - (:unkn) unknown (ДДАЕУ, 2020)
Матеріали конференції присвяченої Всесвітньому дню води Materials of the conference devoted to the World Water Day
Water and climate change - Accelerate action
Keywords: вода; water; водні ресурси; water resources; річки; rivers; якість води; water quality; зволоження; moisturizing