Проект будівництва системи водопостачання в селі Залелія Дніпровського району Дніпропетровської області - Бойко, Олександр Дмитрович; Boiko, Oleksandr (My University, 2022)
Метою дипломного проекту є проектування такої системи водопостачання, яка б задовольнила всі потреби населення села Залелія у воді високої якості, а подача води споживачам була безперебійною в необхідній кількості. Metoiu dyplomnoho proektu ye proektuvannia takoi systemy vodopostachannia, yaka b zadovolnyla vsi potreby naselennia sela Zaleliia u vodi vysokoi yakosti, a podacha vody spozhyvacham bula bezperebiinoiu v neobkhidnii kilkosti.
Proekt budivnytstva systemy vodopostachannia v seli Zaleliia Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: водопостачання; vodopostachannia; будівництво системи водопостачання; budivnytstvo systemy vodopostachannia; проект будівництва; proekt budivnytstva; господарсько-питне водопостачання; hospodarsko-pytne vodopostachannia; централізована система водопостачання; tsentralizovana systema vodopostachannia