Самоосвіта як запорука здорового споживання в умовах глобалізаційних змін: соціально-філософський аналіз - Добридень, Оксана Володимирівна; Dobryden, Oksana Volodymyrivna (ПУ «ВНЗ «МГПІ «Бейт-Хана», 2020)
У статті проаналізовано особливості здорового споживання в Україні за умов глобалізації та роль самоосвіти в цьому процесі. Виокремлено основні параметри глобалізації, що перетинаються із самоосвітою і беззаперечно впливають на моделювання здорового споживання українців і, таким чином, неодмінно постають як вкрай важлива складова у філософському осмисленні мистецтва здоров’язбереження. The paper analyzes the features of healthy consumption in globalization in Ukraine and the role of self-education in this process. The paper outlines the basic parameters of globalization that overlap with self-education and undoubtedly shape the healthy consumption of Ukrainians and thus are inevitably seen as a very important component of the philosophical understanding of health preservation.
Self-education as a guarantee of healthy consumption іn the conditions of globalization changes: socio-philosophical analysis
Keywords: самоосвіта; self-education; здоров’язбереження; health preservation,; глобалізація,; globalization,; критичне мислення; critical thinking; суспільство споживання; consumption society; здорове споживання; healthy consumption