Моніторинг ринку агрострахування України в умовах глобалізаційної рецесії - Павленко, Оксана Павлівна; Pavlenko, Oksana (Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу Тернопільського національного економічного університету, 2020)
Автором статті проаналізовано стан та динаміку страхування сільськогосподарських культур вироблених в Україні в 2018 андерайтинговому році , проведено моніторинг даних обсягу страхової відповідальності за сільськогосподарськими культурами. Визначено участь страхових компаній у програмах фінансування сільськогосподарських виробників в рамках співпраці з Аграрним фондом. The author of the article analyzes the state and dynamics of crop insurance produced in Ukraine in the 2018 underwriting year, monitored the data on the amount of insurance liability for crops. The participation of insurance companies in the programs of financing agricultural producers in the framework of cooperation with the Agrarian Fund is determined.
Monitoring of the agricultural insurance market of Ukraine in the conditions of globalization recession
Keywords: страховий ринок; insurance market; страхова сума; sum insured; страхові платежі; insurance payments; агрострахування; agricultural insurance; глобалізація; globalization