Удосконалення системи управління ресурсним потенціалом фермерського господарства - Доценко, Ярослава Валентинівна; Dotsenko, Yaroslava Valentynivna (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних положень і розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення системи управління ресурсним потенціалом фермерського господарства. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia teoretychnykh polozhen i rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia systemy upravlinnia resursnym potentsialom fermerskoho hospodarstva.
Udoskonalennia systemy upravlinnia resursnym potentsialom fermerskoho hospodarstva
Keywords: системи управління; systemy upravlinnia; ресурсний потенціал; resursnyi potentsial; фермерські господарства; fermerski hospodarstva; ефективність господарської діяльності; efektyvnist hospodarskoi diialnosti