Сучасні комунікативні стратегії як джерело та напрями реформування публічного управління - Пономаренко, Юлія Сергіївна; Ponomarenko, Yuliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження є процес впровадження комунікативних стратегій в публічному управлінні. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти використання сучасних комунікативних стратегій в публічному управлінні та розробка рекомендацій щодо удосконалення. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення використання сучасних комунікативних стратегій в публічному управлінні. Obiektom doslidzhennia ye protses vprovadzhennia komunikatyvnykh stratehii v publichnomu upravlinni. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni ta praktychni aspekty vykorystannia suchasnykh komunikatyvnykh stratehii v publichnomu upravlinni ta rozrobka rekomendatsii shchodo udoskonalennia. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia teoretychnykh ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia vykorystannia suchasnykh komunikatyvnykh stratehii v publichnomu upravlinni.
Suchasni komunikatyvni stratehii yak dzherelo ta napriamy reformuvannia publichnoho upravlinnia
Keywords: публічне управління; public administration; стратегія; strategy; комунікація; communication; комунікативні стратегії; communication strategies