Ефективні елементи технології вирощування сої в умовах північного Степу - Крамарьов, Сергій Михайлович; Kramar’ov, Sergiy; Артеменко, C.; Аrtemenko, S.; Писаренко, Павло Вікторович; Pysarenko, Pavlo (Полтавська державна аграрна академія, 2014)
Інокуляція та інкрустація насіння в технології вирощування кожної культури займає важливе значення. Обробка посівного матеріалу перспективними штамами азотфіксуючих бактерій позитивно вплинула на потенціал продуктивності азотфіксації сої й, як наслідок, на врожай даної культури. Inoculation and inlay of seeds in the technology of growing each crop is important. Seed treatment is promising strains of nitrogen-fixing bacteria had a positive effect on the productivity potential of soybean nitrogen fixation and, as a consequence, the harvest of this crop.
Effective elements of soybean growing technology in the northern steppe
Keywords: інокуляція; inoculation; азотфіксуючі бактерії; nitrogen-fixing bacteria; інкрустація; inlay; насіння; seeds; протруйник; disinfectant