Обґрунтування технологічних підходів у відновленні гідроекологічного стану озера Сомівка природного заповідника “Дніпровсько-Орільський” - Комаров, Дмитро Вікторович; Komarov, Dmytro Viktorovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою роботи є дослідження гідроекологічного стану та технологій його відновлення в межах природного заповідника «Дніпровсько-Орільський» на прикладі оз. Сомівка. Metoiu roboty ye doslidzhennia hidroekolohichnoho stanu ta tekhnolohii yoho vidnovlennia v mezhakh pryrodnoho zapovidnyka «Dniprovsko-Orilskyi» na prykladi oz. Somivka.
Obgruntuvannia tekhnolohichnykh pidkhodiv u vidnovlenni hidroekolohichnoho stanu ozera Somivka pryrodnoho zapovidnyka “Dniprovsko-Orilskyi”
Keywords: природний заповідник “Дніпровсько-Орільський; pryrodnyi zapovidnyk “Dniprovsko-Orilskyi; відновленні гідроекологічного стану; vidnovlenni hidroekolohichnoho stanu; озеро Сомівка; ozero Somivka