Методи оцінювання персоналу банківської установи - Шпортюк, Наталія Леонідівна; Shportiuk, Natalia; Сабадин, Марія Олександрівна; Sabadin, Mariya (My University, 2017)
В статті розкрито суть методів оцінювання персоналу комерційного банку, які є комплексом науково-методичних інструментів та принципів дослідження процесу менеджменту працівників у банках, що обумовлюють забезпечення збору та фіксації інформації про персонал банківської установи. Визначена роль методів оцінки персоналу, яка полягає в забезпеченні фінансово-економічного прогресу комерційного банку. In the article essence of methods is exposed evaluations of personnel of commercial bank, which are a complex scientifically methodical instruments and principles of research of process of management of workers in jars which stipulate providing of collection and fixings of information about the personnel of bank establishment. Certain role of methods of estimation of personnel, which consists in providing of financially-economic progress of commercial bank.
Methods of evaluation of personnel of the banking institution
Keywords: методи оцінки; assessment methods; управління персоналом; personnel management; система оцінки персоналу; personnel assessment system; банківська установа; banking institution