Розвиток HR менеджменту в середовищі стратегічного управління фермерським господарством - Баліцька, Олександра Василівна; Balitska, Oleksandra (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: HR-менеджмент у фермерському господарстві «ЯЛИНІВСЬКЕ 2007» в умовах стратегічного управління. Предмет дослідження: методи, підходи та інструменти розвитку HR-менеджменту, що сприяють досягненню стратегічних цілей фермерського господарства. Метою роботи є дослідження та розробка ефективних підходів до розвитку HR-менеджменту в фермерському господарстві, орієнтуючись на досягнення стратегічних цілей підприємства, підвищення продуктивності праці та оптимізацію управлінських процесів в умовах обмежених ресурсів. Obiekt doslidzhennia: HR-menedzhment u fermerskomu hospodarstvi «IaLYNIVSKE 2007» v umovakh stratehichnoho upravlinnia. Predmet doslidzhennia: metody, pidkhody ta instrumenty rozvytku HR-menedzhmentu, shcho spryiaiut dosiahnenniu stratehichnykh tsilei fermerskoho hospodarstva. Metoiu roboty ye doslidzhennia ta rozrobka efektyvnykh pidkhodiv do rozvytku HR-menedzhmentu v fermerskomu hospodarstvi, oriientuiuchys na dosiahnennia stratehichnykh tsilei pidpryiemstva, pidvyshchennia produktyvnosti pratsi ta optymizatsiiu upravlinskykh protsesiv v umovakh obmezhenykh resursiv.
Rozvytok HR menedzhmentu v seredovyshchi stratehichnoho upravlinnia fermerskym hospodarstvom
Keywords: людські ресурси; human resources; управління; management; стратегія; strategy; персонал; personnel; моделювання; modeling; агробізнес; agribusiness