Екологічні аспекти рециклінгу конструкційних пластиків на основі поліаміду - Деркач, Олексій Дмитрович; Derkach, Oleksii; Макаренко, Дмитро Олександрович; Makarenko, Dmytro; Муранов, Евген Сергійович; Muranov, Evhen; Дмітрієв, Ігор; Dmitriiev, Ihor; Чернецький, Любомир Михайлович; Chernetskyi, Liubomyr; Бакумовська, Марія Миколаївна; Bakumovska, Mariia (Центральноукраїнський національний технічний університет, 2023)
У матеріалах розглянуто технологію рециклінгу конструкційних пластиків при розробці або адаптуванні відомих матеріалів на основі поліаміду. Дослідженнями доведену ефективність запропонованого рішення. The materials consider the technology of recycling structural plastics in the development or adaptation of known polyamide-based materials. Research has proven the effectiveness of the proposed solution.
Environmental aspects of recycling construction plastics based on polyamide
Keywords: поліамід; Polyamide; рециклінг; recycling; конструкційні пластики; structural plastics; екологія; ecology