Ефективність використання техніки при вирощуванні пшениці озимої з удосконалення рухомих з’єднань зернозбирального комбайна - Стратийчук, Богдан Володимирович; Stratyichuk, Bohdan Volodymyrovych (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2024)
Аналіз та оцінка ефективності використання техніки при вирощуванні пшениці озимої та удосконалення рухомих з'єднань зернозбирального комбайна. Збільшення продуктивності та покращення якості врожаю може бути досягнуте через оптимізацію процесів вирощування та збирання, що робить дану тему особливо актуальною та важливою для аграрного сектора. Analiz ta otsinka efektyvnosti vykorystannia tekhniky pry vyroshchuvanni pshenytsi ozymoi ta udoskonalennia rukhomykh ziednan zernozbyralnoho kombaina. Zbilshennia produktyvnosti ta pokrashchennia yakosti vrozhaiu mozhe buty dosiahnute cherez optymizatsiiu protsesiv vyroshchuvannia ta zbyrannia, shcho robyt danu temu osoblyvo aktualnoiu ta vazhlyvoiu dlia ahrarnoho sektora.
Efektyvnist vykorystannia tekhniky pry vyroshchuvanni pshenytsi ozymoi z udoskonalennia rukhomykh ziednan zernozbyralnoho kombaina
Keywords: озима пшениця; OZYMA PSHENYTSIA; технологія; TEKHNOLOHIIA; зернозбиральний комбайн; ZERNOZBYRALNYI KOMBAIN; стеблепідіймач; STEBLEPIDIIMACH