Управління проєктуванням логістичного забезпечення підприємства елеваторної промисловості - Луцевич, Олеся Михайлівна; Lutsevych, Olesia Mykhailivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою роботи є розгляд та узагальнення теоретичних основ, аналіз діяльності різних видів підприємства та напрями вдосконалення управління проєктуванням логістичного забезпечення. Результати проведеного дослідження надають змогу вітчизняним підприємствам елеваторної промисловості ефективніше використовувати свої ресурси для підприємницької діяльності при вдалому проєктуванні і враховуванні дрібниць. Metoiu roboty ye rozghliad ta uzahalnennia teoretychnykh osnov, analiz diialnosti riznykh vydiv pidpryiemstva ta napriamy vdoskonalennia upravlinnia proiektuvanniam lohistychnoho zabezpechennia. Rezultaty provedenoho doslidzhennia nadaiut zmohu vitchyznianym pidpryiemstvam elevatornoi promyslovosti efektyvnishe vykorystovuvaty svoi resursy dlia pidpryiemnytskoi diialnosti pry vdalomu proiektuvanni i vrakhovuvanni dribnyts.
Upravlinnia proiektuvanniam lohistychnoho zabezpechennia pidpryiemstva elevatornoi promyslovosti
Keywords: проєктування; designing; логістичне забезпечення; logistic support; інновації; innovations; безвідходне виробництво; waste-free production