Вплив регуляторів росту рослин на врожайність зерна пшениці озимої в умовах агрофірми «Старт» Павлоградського району Дніпропетровської області - Ступарь, Юрій Вікторович; Stupar, Yuriy (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
На прикладі пшениці озимої показані сортові відмінності по реакціях рослин на обробку різними поліфункціональними препаратами, які проявляються в тому, що сорт Співанка виявився більш чуйний на обробку по збільшенню структурних елементів урожайності. Na prykladi pshenytsi ozymoyi pokazani sortovi vidminnosti po reaktsiyakh roslyn na obrobku riznymy polifunktsionalʹnymy preparatamy, yaki proyavlyayutʹsya v tomu, shcho sort Spivanka vyyavyvsya bilʹsh chuynyy na obrobku po zbilʹshennyu strukturnykh elementiv urozhaynosti.
Vplyv rehulyatoriv rostu roslyn na vrozhaynistʹ zerna pshenytsi ozymoyi v umovakh ahrofirmy «Start» Pavlohradsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: регулятори росту; growth regulators; врожайність зерна пшениці озимої; grain yield of winter wheat; поліфункціональні препарати; multifunctional drugs