Удосконалення механізму взаємодії органів публічної влади з громадськими організаціями в Україні - Рибенко, Анастасія Андріївна; Rybenko, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження – суспільні відносини між органами публічної влади та громадянськими інституціями. Предметом дослідження є механізм взаємодії органів публічної влади з громадськими організаціями. Метою роботи є обґрунтування шляхів удосконалення механізму взаємодії органів публічної влади з громадськими організаціями в Україні. Obiekt doslidzhennia – suspilni vidnosyny mizh orhanamy publichnoi vlady ta hromadianskymy instytutsiiamy. Predmetom doslidzhennia ye mekhanizm vzaiemodii orhaniv publichnoi vlady z hromadskymy orhanizatsiiamy. Metoiu roboty ye obgruntuvannia shliakhiv udoskonalennia mekhanizmu vzaiemodii orhaniv publichnoi vlady z hromadskymy orhanizatsiiamy v Ukraini.
Udoskonalennia mekhanizmu vzaiemodii orhaniv publichnoi vlady z hromadskymy orhanizatsiiamy v Ukraini
Keywords: публічне управління; public administration; публічні комунікації; public communications; органи публічної влади; public authorities; інституції громадянського суспільства; civil society institutions; стратегічні комунікації; strategic communications; механізм взаємодії; interaction mechanism