Удосконалення технології вирощуваннябуряків цукрових і конструкції коренезбиральної машини - Істратов, Данііл Сергійович; Istratov, Daniil (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
В роботі проведено аналіз сучасних технологій і розроблено технологію вирощування буряків цукрових для умов і на замовлення селянського фермерського господарства «Нове» Царичанського району Дніпропетровської області. Складено технологічну карту вирощування і визначено необхідний комплекс машин зі складанням графіків використання тракторів і сільськогосподарських машин.V roboti provedeno analiz suchasnykh tekhnolohii i rozrobleno tekhnolohiiu vyroshchuvannia buriakiv tsukrovykh dlia umov i na zamovlennia selianskoho fermerskoho hospodarstva «Nove» Tsarychanskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Skladeno tekhnolohichnu kartu vyroshchuvannia i vyznacheno neobkhidnyi kompleks mashyn zi skladanniam hrafikiv vykorystannia traktoriv i silskohospodarskykh mashyn.
Udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvanniaburiakiv tsukrovykh i konstruktsii korenezbyralnoi mashyny
Keywords: буряк цукровий; buriak tsukrovyi; коренеплоди; koreneplody; технологія; tekhnolohiia; збиральна машина; zbyralna mashyna; копач; kopach; параметри; parametry; режим роботи; rezhym roboty; охорона праці; okhorona pratsi; економічний ефект; ekonomichnyi efekt