Розробка програмного модуля вибору року заданої забезпеченості для розрахунку режиму зрошення за програмним комплексом WATER - Доценко, Віктор Іванович; Dotsenko, Viktor; Ткачук, Тетяна Іванівна; Tkachuk, Tetiana (My University, 2018)
Запропонований програмний комплекс розрахунку режиму зрошення сільськогосподарських культур різними методами, який дозволяє розрахувати графіки поливу і елементи техніки поливу. It is proposed program complex of calculation of irrigation regime of agricultural crops by different methods, which allows to calculate the irrigation schedules and elements of irrigation technology.
Development of software module for choosing the given security year for calculating the irrigation regime for the software complex WATER
Keywords: інформаційні системи; information systems; режим зрошення; irrigation regime; системи автоматизованого проектування; automated design systems