Удосконалення управління кредитоспроможністю сільськогосподарського підприємства - Козир, Едуард Володимирович; Kozyr, Eduard (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Метою роботи є обґрунтування теоретико-методичних засад і розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління кредитоспроможністю сільськогосподарського підприємства. Предметом дослідження є теоретичні та методичні аспекти процесу управління кредитоспроможністю сільськогосподарського підприємства. В ході виконання дипломної роботи магістра комплексно досліджено стан управління кредитоспроможністю сільськогосподарського підприємства, обґрунтовано шляхи удосконалення. Результати рекомендовані до впровадженння в сільськогосподарських підприємствах України. Metoiu roboty ye obgruntuvannia teoretyko-metodychnykh zasad i rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo vdoskonalennia upravlinnia kredytospromozhnistiu silskohospodarskoho pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni ta metodychni aspekty protsesu upravlinnia kredytospromozhnistiu silskohospodarskoho pidpryiemstva. V khodi vykonannia dyplomnoi roboty mahistra kompleksno doslidzheno stan upravlinnia kredytospromozhnistiu silskohospodarskoho pidpryiemstva, obgruntovano shliakhy udoskonalennia. Rezultaty rekomendovani do vprovadzhennnia v silskohospodarskykh pidpryiemstvakh Ukrainy.
Udoskonalennia upravlinnia kredytospromozhnistiu silskohospodarskoho pidpryiemstva
Keywords: кредит; credit; ціна позики; loan price; результати діяльності; results of activity; сільськогосподарське підприємство; agricultural enterprise