Особливості росту та розвитку рослин пшениці озимої у період весняно-літньої вегетацїї в північному Степу України - Конопльова, Євгенія Леонідівна; Konoplʹova, Yevheniya (Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України, 2013)
Розглянуто особливості росту та розвитку рослин різних сортів пшениці озимої у весняно-літній період. Досліджено динаміку накопичення сухої речовини та площі листкової поверхні рослин озимини залежно від сорту. З'ясовано вплив біометричних показників на врожайність зерна.Peculiarities of growth and development of plants of different varieties of winter wheat are considered spring-summer period. The dynamics of dry matter accumulation and leaf area were studied winter plant surfaces depending on the variety. The influence of biometric indicators on grain yield.
Features of growth and development of winter wheat plants during the spring-summer vegetation in the northern steppe of Ukraine
Keywords: пшениця озима; winter wheat; фази розвитку; development phases; надземна маса; aboveground mass; площа листкової поверхні; leaf surface area; фотосинтетична діяльність; photosynthetic activity