Development of social marketing in modern conditions of enterprise activities - Bezugla, Liudmyla; Безугла, Людмила Сергіївна (Мукачівський державний університет, 2017)
The main aspects of social marketing in today's business environment and the problems of using the concept of social and ethical marketing business, tendencies, and orientations of social marketing that will lead to the formation of social competitive advantage, grounded problems that raise the efficiency of social marketing are considered in the article. В статті розглянуто головні аспекти соціального маркетингу в сучасних умовах ведення бізнесу та проблематику використання концепції соціально-етичного маркетингу в підприємницькій діяльності, виявлено тенденції та орієнтири розвитку соціального маркетингу, що призведуть до формування соціальних конкурентних переваг підприємства, обґрунтовано проблеми, які сприяють підвищенню ефективності функціону-вання соціального маркетингу.
Розвиток соціального маркетингу в сучасних умовах підприємницької діяльності
The main aspects of social marketing in today's business environment and the problems of using the concept of social and ethical marketing business, tendencies, and orientations of social marketing that will lead to the formation of social competitive advantage, grounded problems that raise the efficiency of social marketing are considered in the article. В статті розглянуто головні аспекти соціального маркетингу в сучасних умовах ведення бізнесу та проблематику використання концепції соціально-етичного маркетингу в підприємницькій діяльності, виявлено тенденції та орієнтири розвитку соціального маркетингу, що призведуть до формування соціальних конкурентних переваг підприємства, обґрунтовано проблеми, які сприяють підвищенню ефективності функціону-вання соціального маркетингу.
Keywords: social marketing; соціальний маркетинг; concept of social and ethical marketing; концепція соціально-етичного маркетингу; entrepreneurial activity; підприємницька діяльність; social responsibility; соціальна відповідальність; competitivenes; конкурентоспромож-ність