Джерела облікової інформації для потреб оптимізації кадрової складової економічної безпеки підприємства - Чернецька, Ольга Віталіївна; Chernetska, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розробка програми розвитку будь-якого підприємства як необхідної умови підтримання його конкурентоспроможності потребує посилення дієвості проведення ресурсного аналізу досягнення цілей, у процесі якого визначається, наскільки кадровий ресурс підприємства спроможний реалізувати програму розвитку. Rozrobka prohramy rozvytku bud-yakoho pidpryiemstva yak neobkhidnoi umovy pidtrymannia yoho konkurentospromozhnosti potrebuie posylennia diievosti provedennia resursnoho analizu dosiahnennia tsilei, u protsesi yakoho vyznachaietsia, naskilky kadrovyi resurs pidpryiemstva spromozhnyi realizuvaty prohramu rozvytku.
Dzherela oblikovoi informatsii dlia potreb optymizatsii kadrovoi skladovoi ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva
Keywords: джерела облікової інформації; dzherela oblikovoi informatsii; оптимізація кадрової складової; optymizatsiia kadrovoi skladovoi; економічна безпека; ekonomichna bezpeka