Управлінське консультування для формування стратегії розвитку сільськогосподарського підприємства - Давиденко, Павло Олександрович; Davydenko, Pavlo (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Практичне значення одержаних результатів полягає в тому, що полягає в тому, що теоретичні та методичні розробки, висновки і пропозиції сприяють вирішенню питань розвитку аграрного сектора регіону на основі використання сучасних інструментів менеджменту. Облік особливостей, стану і перспектив розвитку системи стратегічного планування в сільському господарстві, обґрунтування методичних рекомендацій щодо вибору базової стратегії та обгрунтування пріоритетних напрямків сприятимуть наданню імпульсу розвитку галузі. Praktychne znachennia oderzhanykh rezultativ poliahaie v tomu, shcho poliahaie v tomu, shcho teoretychni ta metodychni rozrobky, vysnovky i propozytsii spryiaiut vyrishenniu pytan rozvytku ahrarnoho sektora rehionu na osnovi vykorystannia suchasnykh instrumentiv menedzhmentu. Oblik osoblyvostei, stanu i perspektyv rozvytku systemy stratehichnoho planuvannia v silskomu hospodarstvi, obgruntuvannia metodychnykh rekomendatsii shchodo vyboru bazovoi stratehii ta obhruntuvannia priorytetnykh napriamkiv spryiatymut nadanniu
Upravlinske konsultuvannia dlia formuvannia stratehii rozvytku silskohospodarskoho pidpryiemstva
Keywords: cтратегія розвитку сільськогосподарського підприємства; development strategy of agricultural enterprise; управлінське консультування; management consulting; агропромисловий комплекс; agro-industrial complex