Оподаткування аграрних підприємств: минулий досвід та реалії сьогодення - Колеснік, Яна Вікторівна; Kolesnik, Ya.; Ніколаєнко, А.В.; Nikolayenko, A.V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2018)
У статті розглянуто систему податкового навантаження на аграрні підприємства. The article deals with the system of tax burden on agrarian enterprises..
Taxation of agrarian enterprises: past experience and realities of present time
Keywords: єдиний податок для аграріїв, оподаткування, фіскальна служба, інновації; The only tax for farmers; оподаткування; taxation; фіскальна служба; fiscal services; інновації; innovations