Удосконалення управління фінансовими ризиками комерційного банку - Шевченко, Олена Юріївна; Shevchenko, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи – дослідити теоретико-методологічні підходи управління фінансовими ризиками комерційного банку, а також визначити шляхи його удосконалення. Предмет дослідження: теоретичні і методологічні засади удосконалення управління фінансовими ризиками комерційного банку АТ КБ «Приватбанк». Об`єкт дослідження: процес удосконалення управління фінансовими ризиками комерційного банку. Методи дослідження: порівняння, узагальнення, аналогії, дедукції, індукції, синтезу, синектики, аналізу динамічних рядів, групування, кореляційно-регресійного аналізу, структурний, системний, графічний методи. Meta kvalifikatsiinoi roboty – doslidyty teoretyko-metodolohichni pidkhody upravlinnia finansovymy ryzykamy komertsiinoho banku, a takozh vyznachyty shliakhy yoho udoskonalennia. Predmet doslidzhennia: teoretychni i metodolohichni zasady udoskonalennia upravlinnia finansovymy ryzykamy komertsiinoho banku AT KB «Pryvatbank». Ob`iekt doslidzhennia: protses udoskonalennia upravlinnia finansovymy ryzykamy komertsiinoho banku. Metody doslidzhennia: porivniannia, uzahalnennia, analohii, deduktsii, induktsii, syntezu, synektyky, analizu dynamichnykh riadiv, hrupuvannia, koreliatsiino-rehresiinoho analizu, strukturnyi, systemnyi, hrafichnyi metody.
Udoskonalennia upravlinnia finansovymy ryzykamy komertsiinoho banku
Keywords: фінансові ризики; financial risks; фінансове управління; financial management; управління фінансовими ризиками; financial risk management; комерційний банк; commercial bank; ризик-менеджмент; risk management