Підвищення експлуатаційної надійності машинно-тракторних агрегатів при поверхневому обробітку ґрунту - Руда, Іван Володимирович; Ruda, Ivan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Робота складається з 5 розділів, що містять: огляд моделей культиваторів, методики досліджень, результати експериментальних досліджень, охорону праці та захист при проведенні лабораторних досліджень та розрахунок економічної ефективності. Robota skladaietsia z 5 rozdiliv, shcho mistiat: ohliad modelei kultyvatoriv, metodyky doslidzhen, rezultaty eksperymentalnykh doslidzhen, okhoronu pratsi ta zakhyst pry provedenni laboratornykh doslidzhen ta rozrakhunok ekonomichnoi efektyvnosti.
Pidvyshchennia ekspluatatsiinoi nadiinosti mashynno-traktornykh ahrehativ pry poverkhnevomu obrobitku gruntu
Keywords: стрілчасті лапи; strilchasti lapy; культиватор; kultyvator; машино – тракторний агрегат; mashyno – traktornyi ahrehat; відносна зносостійкість; vidnosna znosostiikist