Удосконалення системи надання адміністративних послуг населенню - Дмитренко, Ірина Олегівна; Dmytrenko, Iryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
У магістерській роботі: розкрито сутність та основні складові системи надання адміністративних послуг, проаналізовано нормативно-правове забезпечення надання цих послуг в Україні; охарактеризовано особливості системи надання адміністративних послуг в Україні та міжнародний досвід у цій сфері; визначено напрями удосконалення системи надання адміністративних послуг у контексті розвитку об’єднаних територіальних громад. U mahisterskii roboti: rozkryto sutnist ta osnovni skladovi systemy nadannia administratyvnykh posluh, proanalizovano normatyvno-pravove zabezpechennia nadannia tsykh posluh v Ukraini; okharakteryzovano osoblyvosti systemy nadannia administratyvnykh posluh v Ukraini ta mizhnarodnyi dosvid u tsii sferi; vyznacheno napriamy udoskonalennia systemy nadannia administratyvnykh posluh u konteksti rozvytku obiednanykh terytorialnykh hromad.
Udoskonalennia systemy nadannia administratyvnykh posluh naselenniu
Keywords: послуги; services; центр надання адміністративних послуг; center for receiving administrative services; електронне врядування; e-government; послуги онлайн; online services; публічне управління; public administration; демократичний інструмент; democratic instrument; комунікації між владою і громадою; communication between government and society; інформування; informing; залучення мешканців; attracting residents